ELEPHXNTCAMPS dik - dun - witte letters

Groei met de Kracht van de Zee

Vanaf € 420

Groei met de Kracht van de Zee

Schrijf je in

Ben jij ook wel eens bang om fouten te maken of twijfel jij vaak aan jezelf of iedereen jou wel leuk genoeg vindt? Zou jij je ook wel eens wat minder onzeker willen voelen en trots zijn op alle kwaliteiten die jij in jou hebt?

Schrijf je dan snel in voor ons kampje!

Samen met een klein groepje ontdekken we op een speelse manier jouw talenten en kwaliteiten en laten we jouw zelfvertrouwen groeien!

Daarnaast staan we ook stil bij verschillende gevoelens die hiermee samen gaan. Denk maar aan boos, bang en verdrietig. Maar ook jaloersheid, onzekerheid en schaamte kunnen vaak in ons hoofd of in ons lijf aanwezig zijn. Samen gaan we op zoek naar al deze gevoelens en de rust in jouw lichaam.

Natuurlijk gaan we niet enkel praten, we zullen samen ook creatieve, leuke en ontspannende activiteiten doen.

Daarnaast staan er ook een heleboel fijne strand- en wateractiviteiten op zee gepland.  Zo gaan we golfsurfen, fietsen door de duinen en leren we longskaten. We maken tijd voor leuke strandspelen en leven ons ’s avonds uit bij het maken van een mooi graffiti werk.

Het kamp gaat door in samenwerking met “De Geluksboom” uit Brugge, praktijk voor psychologische begeleiding voor kinderen en jongeren. Dit wil zeggen dat het kamp begeleid wordt door twee klinisch psychologen, ervaren in het werken met kinderen rond gevoelens.

Opgelet: slechts 8 plaatsen per week.

Activiteiten

10u Begeleiding rond zelfvertrouwen en ontdekken van je talenten
4u Golfsurfen en SUP (stand up paddle)
1u Longskaten
1u Zeeraften
2u Aquapark of strandspelen
2u Mountainbike
Avond: graffiti workshop | kampvuur | avond strandwandeling | relaxatie