ELEPHXNTCAMPS dik - dun - witte letters

ZOMER – Surf & Beach JUNIOR

Vanaf €329

Een super kamp voor de allerkleinsten

Schrijf je in

Een prachtig kampje voor de jongsten. Deelnemers van 6 tem 8 jaar zullen genieten van sportieve dagen aan zee onder begeleiding van een ervaren crew.

Dagelijks kiezen we voor een watersport naargelang de condities. Veiligheid en plezier staan centraal. Je moet nog niet kunnen zwemmen, maar wel al graag naar zee gaan :). Wij zorgen voor zwemvestjes, gaan nooit te diep in zee en zorgen voor voldoende begeleiding. Er is steeds 1 moni per 6 kids aanwezig.

Daarnaast doen we leuke strandspelen, gaan we met kalme zee met de raftboot te water en spelen we op de Giant SUP! Rustige momenten zijn er ook. Alles op maat van de kinderen. Het is intens om in het water te sporten, maar zeer leerrijk en deugddoend. We leren zo de kinderen op een veilige manier vertrouwd worden met de zee.

Met minder weer gaan we naar het lokale zwembad of doen we leuke binnenactiviteiten.
Deze kampjes zijn extern. Er is voor- en naopvang voorzien. Lunch en water zijn inclusief.  We zorgen voor gezonde maaltijden. 3x veggie en 1 x vegan per week. Indien je heel de week vegan wil eten, horen wij en het klimaat dat zeer graag. Aan te duiden op de inschrijvingspagina. Je kan een drankkaart online boeken.

Dagindeling;
Maandag tem Vrijdag:
9-10u Vooropvang
10-12u Sport
12-13u Lunch
13-16u Sport
16-17u Naopvang

We laten maximum 12 deelnemers per week toe op dit kamp. Wacht niet met inschrijven!

Schrijf je hier in en klik op “Surf & Beach Junior”

Periodes
11/7 tem 15/7 (ma tem vrij) 5 dagen (329 euro)
25/7 tem 29/7 (ma tem vrij) 5 dagen (329 euro)
8/8 tem 12/8 (ma tem vrij) 5 dagen (329 euro)
29/8 tem 31/8 (ma tem woe) 3 dagen (279 euro)