ELEPHXNTCAMPS dik - dun - witte letters

Contact

  • Peter

  • Roel

  • Sander

  • Hannah

Stuur ons een mailtje

Contactgegevens

Adres Elephant Camp

Ter Bieststraat 22
8420 Vlissegem

(opgelet juist op de kruising met Zuienkerke!)

Kampverantwoordelijke – Sander : 0032 497 67 37 23 (vrijdag tem dinsdag)

Administratief adres

Zeedijk Wenduine 81

8420 Wenduine

hallo@elephantevents.be

Administratie – Peter : 0032 478 69 61 45 (woensdag en donderdag)

KBC: BE 41 7380 3480 2410
BTW: BE 0843 363 629

Elephant Events

Elephant Camps is een onderdeel van Elephant Events. Wij staan voor sport, ontspanning en degelijke organisatie. We trachten jongeren een unieke ervaring te geven en te beantwoorden aan de vraag naar opleiding in nieuwe sporten. We focussen ons op sporten met een uitdaging, zoals skateboarden, surfen, snowboarden, Hip Hop dance, powerkite,… We willen zowel de beginners als gevorderden de mogelijkheid geven om zich verdiepen in een sport. We geven hen de mogelijkheid een zinvolle vrijetijdsbesteding te ontdekken. We zorgen voor degelijke instructeurs allemaal met een Bachelor LO of Master LO diploma. We zoeken de juiste lesgever, met de meeste ervaring en de grootste dosis enthousiasme.

Op het Camp is er steeds een eindverantwoordelijke aanwezig. Daarnaast wordt de groep begeleid door ervaren monitoren. De deelnemers hebben steeds een aanspreekpunt en kunnen ten allen tijden bij hen terecht. Indien je iets niet goed vindt, dan zeg je dat. Wij staan open voor elke dialoog. Wij willen dat je voldaan terug naar huis keert met de drang naar meer.

Al onze medewerkers hebben veel ervaring in het begeleiden van jongeren. Zij zorgen ervoor dat je vakantie perfect verloopt. Je hebt ervaring in het begeleiden van jongeren, bent 20-plusser en op zoek naar een beestige vakantiejob? Mail je CV en foto naar naar hallo@elephantevents.be.

Elephant Camp Crew
Roel, Peter, Sander, Hannah en Marlies: een sterke crew voor een geweldig avontuur.