ELEPHXNTCAMPS dik - dun - witte letters

Contact

  • Peter

  • Roel

Stuur ons een mailtje

Contactgegevens

Bij dringende vragen kan u ons ook telefonisch bereiken:

Administratieve vragen
December tem oktober: weekdagen 10u-15u
Juli en augustus: alle dagen 10u-17u
+32480654065

Noodnummer 24/7
Gelieve geen misbruik te maken van dit nummer.
+32480654075

—————————————————————————————–

Adres Elephant Camps
Ter Bieststraat 22
8420 De Haan

(Opgelet juist op de kruising met Zuienkerke!)

Administratief adres
Zeedijk Wenduine 81
8420 Wenduine

hallo@elephantcamps.be

KBC: BE 41 7380 3480 2410
BTW: BE 0843 363 629

Elephant Events

Elephant Camps is een onderdeel van Elephant Events. Wij staan voor sport, ontspanning en degelijke organisatie. We trachten jongeren een unieke ervaring te geven en te beantwoorden aan de vraag naar opleiding in nieuwe sporten. We focussen ons op sporten met een uitdaging, zoals skateboarden, surfen, wakeboarden, powerkite,… We willen zowel de beginners als gevorderden de mogelijkheid geven om zich verdiepen in een sport. We geven hen de mogelijkheid een zinvolle vrijetijdsbesteding te ontdekken. We zorgen voor degelijke instructeurs allemaal met een Bachelor LO of Master LO diploma of Initiator diploma. We zoeken de juiste lesgever, met de meeste ervaring en de grootste dosis enthousiasme.

Op het Camp is er steeds een eindverantwoordelijke aanwezig. Daarnaast wordt de groep begeleid door ervaren monitoren. De deelnemers hebben steeds een aanspreekpunt en kunnen ten allen tijden bij hen terecht. Indien je iets niet goed vindt, dan zeg je dat. Wij staan open voor elke dialoog. Wij willen dat je voldaan terug naar huis keert met de drang naar meer.

Al onze medewerkers hebben veel ervaring in het begeleiden van jongeren. Zij zorgen ervoor dat je vakantie perfect verloopt. Je hebt ervaring in het begeleiden van jongeren, bent 20-plusser en op zoek naar een beestige vakantiejob? Mail je CV en foto naar naar hallo@elephantevents.be.

Elephant Camp Crew
Roel, Peter, Serge, Karlien en de sportmonitoren: een sterke crew voor een geweldig avontuur.